Vistas gaļas tako

Vistas gaļas tako

Vistas gaļas tako

Dzīves ritmam pieaugot, mēs vēlamies pēc iespējas ātrāk baudīt vieglas un viegli pagatavojamas maltītes. Šādās straujās dienās vai negaidītu viesu apciemojuma brīžos ir labi, ja pa rokai ir kāda vienkārša recepte. Šī recepte ir īpaši laba, jo tā ir gatava tikai 15 minūtēs. Voilà un gatavs!

4 porcijas
15 min
00 ratings

Sastāvdaļas4 porcijas

Tako

4 gab.
Mīkstās, mazās tortiljas
2 gab.
Vistas šķiņķīši bez kauliem un ādas
Olīveļļa
Sāls, pipari

Mērce

100 g
Tomātu biezenis
50 g
Sakapāts čili pipars

Pildījums

60 g
Ripiņās sagriezti halapenjo pipari
200 g
Ēvelēts kabacis (sagriezts ļoti plāni ar mizojamo nazi)
3 gab.
Šķēlēs sagriezti redīsi

Instrukcijas

  1. Vistai pievieno eļļu, sāli, piparus un cep no abām pusēm, kamēr gatava. Vistu sagriež garenās šķēlēs.
  2. Uz pannas apcep tortiljas.
  3. Atsevišķā traukā sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.
  4. Pilda tako. Apakšā liek mērci, tad vistu, tad halapenjo, tad kabačus un, visbeidzot, dažas ripiņas redīsu.
  5. Recepte un foto: Kristian Neemela - kristiankokkab.blogspot.com. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.