Viola krēmīgā pasta

Viola krēmīgā pasta

Viola krēmīgā pasta

Viola krēmīgās pastas recepte izstrādāta sadarbībā ar talantīgajiem Otto & Mesi pavāriem. Tas ir gards un barojošs pamatēdiens ar bagātīgu mērci, kas tapusi apvienojot divus lieliskus Valio sierus!

4 porcijas
30 min
00 ratings

Instrukcijas

  1. Katlā ielej ūdeni un liek vārīties. Kad ūdens sācis burbuļot, pievieno sāli. Spageti liek verdošā ūdenī un vāra ~7 min. (atkarībā no spageti diametra).
  2. Tikmēr sagriež ķiploku un sarīvē cieto sieru. Pannā uzkarsē eļļu un apcep ķiploku. Pievieno saldo krējumu, kausēto sieru un pusi no rīvēta cietā siera. Mērci uzkarsē un tur siltumā.
  3. Kad pasta ir al dente, to nolej un liek atpakaļ katlā. Mērci lej pāri spageti un turpina karsēt, līdz mērce sabiezē. Pievieno sāli un piparus.
  4. Pasniedz ar rīvētu itāļu tipa cieto sieru Valio Forte, baziliku un svaigi maltiem melnajiem pipariem.

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.