Viola ķirbju biezzupa

Viola ķirbju biezzupa

Viola ķirbju biezzupa

Šī rudenīgā un viegli pagatavojamā ķirbju biezzupa tapusi sadarbībā ar talantīgajiem Otto & Mesi pavāriem. Garda un uzmundrinoša zupa ar Valio Viola kausētā siera krēmīgumu! Būsi labi paēdis, lieliskā noskaņojumā un nobaudījis ko gardu!

4 porcijas
1 h
00 ratings

Sastāvdaļas4 porcijas

1 ¾ kg
Ķirbis
185 g
200 ml
400 ml
Ūdens
Ingvers
Rozmarīns
1 gab.
Ķiploks
135 g
Bekons
1 ēd.k.
Ķirbju sēklas
Sāls
Pipari

Instrukcijas

  1. Nomizo ķirbi un sagriež 1-2cm lielos kubiņos. Katlā ielej eļļu un pievieno sakapātu ķiploku. Viegli apcep ķiploku, pievieno ķirbi un ūdeni. Pievieno rīvētu vai smalki sakapātu ingveru un rozmarīna lapiņas. Vāra ~15 min., līdz ķirbis kļuvis mīksts.
  2. Kaltu noņem no uguns, un tā saturu sablendē viendabīgā masā. Masai pievieno saldo krējumu un Viola klasisko kausēto sieru. Katlu atkal liek karsēties, līdz zupa atsāk vārīties. Pievieno garšvielas.
  3. Tikmēr uz pannas apcep bekonu un apgrauzdē ķirbju sēklas. Zupu servē bļodiņās un dekorē ar bekonu un ķirbju sēklām.

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.