Vegānu šokolādes kūka

Vegānu šokolādes kūka

Vegānu šokolādes kūka

Vegānu šokolādes kūka

Kūka ar patīkamu kokosriekstu un kakao noti, kas gatavota tikai un vienīgi no augu valsts produktiem! Vegānu kūkas netiek viscaur noklātas ar krēmu, jo krēma konsistence ir atšķirīga, bet tas kūkai piešķir zināmu vizuālo šarmu.

6 porcijas
6 h
00 ratings

Sastāvdaļas6 porcijas

BISKVĪTS

110 g
Pilngraudu kviešu milti
40 g
Mandeļu milti
120 g
Augļu biezenis (piemēram, ābolu vai mango)
120 g
Cukurs
80 g
10 g
Kakao pulveris
1 tējk.
Cepamais pulveris

KRĒMS

190 g
Kokosriekstu krēms
2 ēd.k.
Pūdercukurs
1 šķipsna
Kakao pulveris

PAPILDUS

2 ēd.k.
Ogu ievārījums
Kokosriekstu un šokolādes skaidiņas

Instrukcijas

  1. Sajauc abus miltus, cepamo pulveri, cukuru un kakao pulveri.
  2. Pievieno augļu biezeni un auzu dzērienu. Izmaisa, līdz mīkla ir vienmērīga. Cep 190 °C ~35 min. 15 cm ø cepamajā veidnē. Izcepto biskvītu ietin folijā un atstāj uz nakti ledusskapī.
  3. Biskvītu uzmanīgi pārgriež uz pusēm. Ievārījumu uzsilda un uzsmērē uz pamatnes biskvīta.
  4. Kārtīgi atdzesētu kokosriekstu krēmu saputo ar pūdercukuru. Pēc izvēles var pievienot kakao pulveri.
  5. Biskvītus apsmērē ar kokosriekstu krēmu un dekorē pēc saviem ieskatiem.
  6. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.