Rozā zupa

Rozā zupa

Rozā zupa

Vasara ir labākis laiks biešu aukstās zupas baudīšanai!

8 porcijas
30 min
00 ratings

Sastāvdaļas8 porcijas

2 gab.
500 g
Vārītas, rīvētas bietes
6 gab.
Gurķi
4 gab.
Olas
4 gab.
Redīsi
2 ēd.k.
Sīpolloki
Sezama sēkliņas
Sāls, pipari
Zaļumi pēc izvēles

Instrukcijas

  1. Novāra olas sālsūdenī.
  2. Smalki sagriež gurķus un redīsus, sakapā sīpollokus un ber lielā bļodā. Klāt pievieno bietes, konservētas pupiņas (šķidrumu nolej nost) un Alma kefīru.
  3. Visu kārtīgi izmaisa, pievieno krējumu, atkal izmaisa, pievieno garšvielas un pasniedz ar vārītu olu pusītēm, sezonas zaļumiem (sīpollokiem, pētersīļiem, dillēm), sezama sēkliņām un maizi.
  4. Recepte un foto: Māra Ziemele. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.