Pikantais kakao

Pikantais kakao

Pikantais kakao

Sildošs kakao, ko baudīt drēgnākās rudens dienās. Gatavots ar Oddlygood Barista auzu dzērienu.

1 porcijas
10 min
00 ratings

Sastāvdaļas1 porcijas

2 tējk.
Kakao pulveris
¼ tējk.
Malts ingvera pulveris
¼ tējk.
Malts kanēlis
¼ tējk.
Malti Kajennas pipari
¼ tējk.
Malts kardamons
20 ml
Karsts ūdens
230 ml
1 tējk.
Medus (vai cits saldinātājs pēc izvēles)

Instrukcijas

  1. Visas sausās sastāvdaļas ber glāzē, pievieno karsto ūdeni un samaisa viendabīgā konsistencē. Pievieno sakarsētu (ne vārošu) auzu dzērienu un medu.
  2. Recepte un foto: satura darbnīca TAPT (gatavo Patrīcija Grīnfelde, stils Līva Kārkle – Upeniece, foto Anda Upmale). Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.