Magoņu pankūkas ar citronu krēmu

Magoņu pankūkas ar citronu krēmu

Magoņu pankūkas ar citronu krēmu

Magoņu pankūkas ar citronu krēmu

Šis ir stāsts par garšu. Iesāc rītu moži ar pankūkām, kas gatavotas ar Oddlygood Barista auzu dzērienu, magoņu sēkliņām un atsvaidzinošu citronu krēmu.

4 porcijas
30 min
00 ratings

Sastāvdaļas4 porcijas

PANKŪKAS

275 g
Kviešu milti
2 tējk.
Cepamais pulveris
Šķipsniņa sāls
¼ tējk.
Kardamons
Miziņa no ½ citrona
3 ēd.k.
Magoņu sēklas
300 ml
2 gab.
Olas
2 ēd.k.
Agaves sīrups (vai cits saldinātājs)
Eļļa vai sviests cepšanai

KRĒMS

400 ml
Krēmsiers
Sula no ½ citrona
Miziņa no 1 citrona
½ gab.
Vaniļas pāksts
3 ēd.k.
Agaves sīrups

Instrukcijas

  1. Miltus iesijā bļodā, pievieno kardamonu, cepamo pulveri, sāli un magones. Atsevišķā traukā sakuļ olas, agaves sīrupu un auzu dzērienu.
  2. Sausajām sastāvdaļām pievieno klāt mitrās un rūpīgi samaisa viendabīgā masā.
  3. Cep uz ietaukotas pannas, līdz abas puses zeltaini brūnas.
  4. Paralēli pagatavo krēmu. Bļodā liek krēmsieru, pievieno citronu sulu, agaves sīrupu, pusīti vaniļas pāksts un pierīvē citrona miziņu. Visu masu saputo ar mikseri, līdz sastāvdaļas sajaukušās viendabīgā konsistencē.
  5. Pankūkas var kārtot tornī. Tās bauda kopā ar citronu krēmu.
  6. Recepte un foto: satura darbnīca TAPT (gatavo Patrīcija Grīnfelde, stils Līva Kārkle – Upeniece, foto Anda Upmale). Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.