Ledus kafija

Ledus kafija

Ledus kafija

Šī ir ārkārtīgi vienkārša recepte, kas iepriecinās jebkuru kafijas mīļotāju. Cukura vietā var pievienot arī citus saldinātājus, piemēram, iebiezinātu pienu, šokolādes skaidiņas un karameli.

2 porcijas
15 min
00 ratings

Sastāvdaļas2 porcijas

130 ml
Stiprs espresso
130 ml
Cukurs
Ledus kubiņi

Instrukcijas

  1. Vispirms pagatavo stipru espresso kafiju un atdzesē līdz +4 °C. Espresso lej glāzē un pievieno ledu.
  2. Pienam pievieno cukuru. Papildus tam saputo piena putas. Kafijai lej klāt pienu un tam pa virsu putiņas.
  3. Recepte un foto: Kristian Neemela - kristiankokkab.blogspot.com. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.