
Jauna versija klasiskajai “Red velvet”, jeb “Sarkanā samta” kūkai. Kraukšķīgs biskvīts un svaigs kokosa-laima krēms. Mhmm..
Biskvīts | |
|---|---|
| 2 ēd.k. | Nesaldināts kakao |
| 1 ½ tējk. | Ābolu etiķis |
| 200 g | Kviešu milti |
| 150 g | Speltas milti |
| 35 g | Kukurūzas ciete |
| 1 tējk. | Cepamā soda |
| ¼ tējk. | Sāls |
| 100 g | Cukurs |
| 70 g | Eļļa |
| 3 gab. | Olas |
| 2 tējk. | Vaniļas ekstrakts |
| 3 ēd.k. | Dabīga pārtikas krāsviela (sarkana) |
| 100 g | |
| 100 g | |
Krēms | |
| 1 gab. | |
| 100 g | Kokosriekstu krēms |
| 1 gab. | Laims |
| 40 g | Kokosriekstu skaidiņas |
| 280 g | |
Dekors | |
| 150 g | Avenes |
Meklēt vairāk receptes.