Kefīra aukstā zupa ar sieru un paipalu olām

Kefīra aukstā zupa ar sieru un paipalu olām

Kefīra aukstā zupa ar sieru un paipalu olām

Kefīra aukstā zupa ar sieru un paipalu olām

Esot pāris soļu attālumā no vasaras, kad saules stari spīd spoži un silda, ir pienācis laiks aukstajai zupai! Viegla un atsvaidzinoša aukstā zupa - šoreiz bez bietēm!

4 porcijas
30 min
00 ratings

Sastāvdaļas4 porcijas

1 kg
2 gab.
Avokado
150 g
Gurķis
1 gab.
Sarkanais sīpols
50 g
Feta siers
8 gab.
Paipalu olas
½ gab.
Citrons
10 g
Dilles
Sinepes
Mārrutki
Sāls, cukurs

Instrukcijas

  1. Kefīram pievieno sinepes, sāli un cukuru pēc garšas, kārtīgi samaisa un līdz pat pasniegšanai glabā ledusskapī.
  2. Olas novāra, atdzesē un noloba.
  3. Avokado sagriež smalkos kubiņos un pievieno svaigi spiestu citrona sulu, apmaisa. To dara, lai avokado nezaudētu savu košo krāsu. Gurķi sagriež tāda paša izmēra kubiņos. Sīpolu un dilles sakapā. Visu samaisa, pievieno pēc garšas mārrutkus, sāli un cukuru.
  4. Kefīru lej šķīvjos, pievieno avokado-gurķu masu. Pa virsu uzber sadrupinātu sieru. Dekorē ar paipalu olu pusītēm un svaigām dillēm. Pasniedz uzreiz.
  5. Recepte un foto: piprars.lv - Rojs Puķe. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.