
Burkānu kūka svētkiem un ne tikai! Svaigumu piešķirs smiltsērkšķu ogas un zīdainu krēmīgumu - Valio kausētais siers.
| 3 gab. | Olas |
| 150 g | Cukurs |
| 100 ml | Eļļa |
| 120 g | Kviešu milti |
| 40 g | Mandeļu milti |
| 1 tējk. | Cepamais pulveris |
| 1 šķipsna | Soda |
| 250 g | Burkāni |
| 2 ēd.k. | Apelsīnu sula |
| 1 tējk. | Rīvēta apelsīnu miziņa |
| 30 g | Pistācijas vai mandeles |
| 30 g | Cukurots ingvers |
KRĒMS | |
|---|---|
| 185 g | |
| 200 g | |
| 80 g | Pūdercukurs |
| 1 tējk. | Rīvēta apelsīnu miziņa |
DEKORS | |
| 100 ml | Saldētas smiltsērkšķu ogas |
| 20 g | Sasmalcinātas pistācijas |
Meklēt vairāk receptes.