Baltās šokolādes putas ar pilnpiena jogurtu un granolu

Baltās šokolādes putas ar pilnpiena jogurtu un granolu

Baltās šokolādes putas ar pilnpiena jogurtu un granolu

Baltās šokolādes putas ar pilnpiena jogurtu un granolu

Baltās šokolādes putas, pilnpiena jogurts un mājās gatavota granola vienlīdz labi iederēsies gan brokastīs, gan desertā pēc gardas maltītes.

2 porcijas
2 h
00 ratings

Sastāvdaļas2 porcijas

Putas

140 g
100 g
Baltā šokolāde

Granola

200 g
Pilngraudu auzu pārslas
30 g
75 g
Kļavu sīrups
20 g
Kokosriekstu skaidiņas
30 g
Saulespuķu sēklas
50 g
Lobīti lazdu rieksti

Servēšana

Instrukcijas

  1. Auzu pārslas 1 min. novāra verdošā ūdenī. Kārtīgi nokāš visu lieko ūdeni un pārliek bļodā. Pievieno sviestu, kļavu sīrupu, kokosriekstu skaidiņas, saulespuķu sēklas un sasmalcinātus lazdu riekstus. Visu samaisa, liek uz cepeškrāsns pannas, kas pārklāta ar cepamo papīru, un cep 175 °C 30-45 min., ik pa laikam apmaisot. Kad granola gatava, to pilnībā atdzesē un liek burkā.
  2. Uzvāra saldo krējumu. Šokolādi sasmalcina un liek bļodā. Krējumu lej pāri šokolādei un izmaisa. Masu atdzesē līdz +4 °C un ar mikseri sakuļ putās.
  3. Pasniegšana: saldās baltās šokolādes putas, atsvaidzinošais kazeņu jogurts un pa virsu kraukšķīgā granola.
  4. Recepte un foto: Kristian Neemela - kristiankokkab.blogspot.com. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.