Aukstā zupa ar kefīru

Aukstā zupa ar kefīru

Aukstā zupa ar kefīru

Karstā laikā nav nekā labāka par auksto zupu. Pirmkārt, tā ir atsvaidzinoša. Otrkārt, tā ir viegla. Un treškārt, tā ir vienkārši garda!

6 porcijas
30 min
00 ratings

Sastāvdaļas6 porcijas

5 gab.
Vārīti kartupeļi
5 gab.
Svaigi gurķi
400 g
Kvalitatīva desa
5 gab.
Vārītas olas
400 g
Marinētas bietes
4 ēd.k.
Sinepes
Loki, dilles
Sāls, pipari

Instrukcijas

  1. Kartupeļus saspaida ar dakšu. Pievieno sāli, sinepes (pēc garšas), krējumu un labi samaisa.
  2. Desu un svaigos gurķus sagriež tāpat kā sagrieztas bietes - salmiņos vai kubiņos. Lokus un dilles sakapā smalkāk. Olas notīra un sagriež daiviņās.
  3. Katrā porcijas šķīvī liek kartupeļu masu. Čupiņās liek desu, bietes, svaigus gurķus un pielej kefīru. Pa virsu pārkaisa zaļumus un izkārto olas. Pasniedz uzreiz.
  4. Recepte un foto: piprars.lv - Rojs Puķe. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.