11/16/2016

Valio Gefilus jogurta dzērieniem atsvaidzināta āriene un jauns sastāvs ar vēl labāku garšu

Valio Gefilus jogurta dzērieni ir piedzīvojuši pamatīgas pārmaiņas, un nu tie pieejami jaunā, videi draudzīgākā iepakojumā ar divām jaunām garšu kombinācijām. Uzlabotie Gefilus jogurta dzērieni nesatur laktozi, tiem ir vieglāka konsistence nekā iepriekš, un to sastāvam papildus LGG pienskābes baktērijām un D vitamīnam, pievienots arī vērtīgais B12 vitamīns.

Saskaņā ar Valio mārketinga direktores Kristas Kalbinas teikto, atjauninātajā jogurta dzērienu klāstā patērētāji atradīs gan savus līdzšinējos favorītus: zemeņu-banānu un tutti-frutti jogurta dzērienus, gan arī jaunas garšas. “Jogurtu lietotāju vidū vienmēr īpaši populāri bijuši produkti ar meža ogu garšu, tādēļ šo garšu esam iekļāvuši arī Valio Gefilus jogurta dzērienu klāstā. Turklāt, esam radījuši arī pilnīgi jaunu un aizraujošu garšu kombināciju - jogurta dzērienu ar avenēm un granātāboliem”.

Pateicoties jaunajai receptei, Gefilus jogurta dzērieni ieguvuši šķidrāku konsistenci, vienlaikus saglabājot jogurta zīdaino garšu. Un tagad tie nesatur laktozi. “Gefilus produktus ļoti iecienījuši pircēji, kuri rūpējas par savu veselību, jo tie satur vienu no pasaulē visvairāk pētītajām pienskābes baktērijām - LGG,” skaidro Krista Kalbina.

“Mēs vēlamies Gefilus piena produktiem pievienot arvien vairāk noderīgu īpašību, tāpēc tagad esam bagātinājuši jogurta dzērienus arī ar B12 vitamīnu, kas palīdz nodrošināt normālu imūnsistēmas darbību un mazināt nogurumu,” viņa piebilst.

Pēc uztura speciālistes Külli Holstingas teiktā, pienskābes baktērijām ir ļoti svarīga loma mūsu veselības un labklājības nodrošināšanā. “Pienskābes baktērijas līdzsvaro mūsu organisma mikrofloru, uzlabojot uzturvielu uzņemšanu un gremošanas sistēmas veselību, un tieši tā ir atbildīga par 70% no mūsu imunitātes. Labās baktērijas palīdz izvairīties no alerģijām un ādas problēmām, pazemina asinsspiedienu un holesterīna līmeni, kā arī rūpējas par hormonālā līdzsvara saglabāšanu. Tāpat tās piedalās iekaisuma procesu kontrolēšanā, kas ir labi zināms veselības problēmu izraisītājs,” Holstinga raksturo pienskābes baktēriju pozitīvo iedarbību.

Igaunijā ražotie Valio Gefilus jogurta dzērieni iepakoti spilgti zaļas krāsas 100 g pudelītēs ar ērtu, atkārtoti aizveramu vāciņu, kas, salīdzinājumā ar iepriekšējo iepakojumu, kļuvis videi ievērojami draudzīgāks. “Jaunās pudelītes ir par trešdaļu vieglākas, kas savukārt nozīmē to, ka gadā jogurta pudelīšu ražošanai kopumā patērēsim par 14 tonnām mazāk plastmasas,” uzsver Kalbina.