Lieldienu pasha

Lieldienu pasha

Lieldienu pasha

Pashas recepte Lieldienu svinībām. Tās pagatavošana prasa vien 10 minūtes un nedaudz pacietības!

8 porcijas
12 h
00 ratings

Sastāvdaļas8 porcijas

100 g
Mīksts sviests
10 ml
Cukurs
600 g
2 ēd.k.
Citrona sula
1 gab.
Ola
20 ml
50 g
Sasmalcinātas pistācijas
50 g
Mandeļu skaidiņas
50 g
Žāvētas dzērvenes
Marmelāde

Dekors:

Fizāļi
Sasmalcinātas pistācijas

Instrukcijas

  1. Mīkstu sviestu saputo kopā ar cukuru. Pievieno biezpiena masu un atkal saputo.
  2. Tad pievieno pistācijas, mandeļu skaidiņas, dzērvenes un marmelādi, un masu kārtīgi samaisa.
  3. Masai pievieno olu*, citrona sulu, un atkal to samaisa.
  4. Atsevišķā traukā saputo saldo krējumu un iecilā biezpiena masā.
  5. Masu pārliek sietiņā, kas izklāts ar marli, un liek ledusskapī uz nakti. Zem sietiņa paliek trauku, kur uzkrāt notecināto šķidrumu.
  6. Pirms pasniegšanas marli noņem, pashu liek uz šķīvja un dekorē.
  7. * Ja baidies no jēlas olas, nepievieno to. Pasha garšos vienlīdz labi, bet variants ar olu izdosies nedaudz zīdaināks.
  8. Recepte un foto: @laurenvlm.

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.