Lazdu riekstu ledus kafija

Lazdu riekstu ledus kafija

Lazdu riekstu ledus kafija

Lazdu riekstu ledus kafija

Vēl pēdējās vasaras dienas jābauda ar atspirdzinošo ledus kafiju, kas tapusi sadarbībā ar Paulig.

1 porcijas
10 min
00 ratings

Sastāvdaļas1 porcijas

15 ml
Lazdu riekstu sīrups
60 ml
Stipra, atdzesēta kafija
200 ml
Kanēlis
Ledus

Instrukcijas

  1. Pagatavo kafiju un atdzesē to. Tikmēr saputo pienu.
  2. Glāzē liek ledu, tad lej sīrupu un kafiju, beigās pārlej ar saputotu pienu.
  3. Pārkaisa ar kanēli un pasniedz ar salmiņu.
  4. Recepte un foto: satura darbnīca TAPT.

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.