Biezpiena deserts ar apelsīnu-citronu krēmu
Šis garšīgi dzeltenais un saulainais deserts ir patiesi grezns noslēgums jebkurām vakariņām. Pieaugušiem saldummīļiem desertam var pievienot nedaudz apelsīnu liķiera "Cointreau", kas padarīs gala rezultātu vēl pievilcīgāku.
Skatīt receptiSiers ar ķimenēm un ķiplokiem
Biezpiens jeb biezpiena siers ir garda piedeva pie siltas, tikko ceptas maizes. Ķimeņu vietā biezpiena sieram var pievienot arī dažādus garšaugus, piemēram, baziliku vai oregano.
Skatīt receptiPasha ar dzērvenēm un mandeļu skaidiņām
Klasiska pasha ar dzērvenēm un mandeļu skaidiņām. Ja garšo rozīnes, pievieno arī dažas no tām. Šīs pashas tekstūra ir patīkami maiga un krēmīga. Vai zināji, ka pashas veidņu vietā var izmantot māla puķu podus? Tiem apakšā ir caurumi, lai notecinātu lieko deserta šķidrumu.
Skatīt receptiPashas biezpiena kūka ar pārsteigumu
Kūka, kas pagatavota ar Alma pashas biezpiena krēmu ir tik zīdaina un garda! Bet kolīdz bērni atradīs šokolādes olas, kas slēpjas kūkas iekšpusē, tā garšos vēl labāk!
Skatīt recepti